Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INCALZIREA PRIN PARDOSEALA

Este un fapt bine cunoscut: caldura se ridica!Acesta este si motivul pentru care incalzirea in pardoseala ofera un nivel mai inalt de confort decat solutia traditionala cu radiatoare. Practic, sistemul va ofera caldura exact acolo unde veti beneficia de confortul maxim, de la picioare in sus spre nivelul capului spre deosebire de incalzirea prin radiatoare care trimite aerul cald inspre tavan creand astfel curenti de aer.


Incalzirea in pardoseala aduce confort si economieIn plus, datorita distributiei caldurii din pardoseala puteti reduce temperatura medie a incaperii cu 1-20C, fara a afecta nivelul dumneavoastra de confort. Astfel, sistemul de incalzire electrica in pardoseala este eficient si economic in acelasi timp.


Economie de spatiu cu incalzire in pardosealaUn alt beneficiu exceptional este cel al spatiului suplimentar obtinut in conditiile in care optati pentru instalarea unui sistem de incalzire electrica in pardoseala. Spre exemplu, camera de zi devine mai spatioasa prin eliminarea radiatoarelor inestetice iar mobila din bucatarie se potriveste mult mai bine spatiului.


Incalzirea in pardoseala este un sistem simplu de montatIncalzire electrica in pardoseala este usor de proiectat si instalat in comparatie cu alte sisteme care implica timp pretios si calcule detaliate.


Incalzirea in pardoseala alegerea perfectaSolutia Heatplus va ofera si posibilitatea de a va instala sistemul de incalzire electrica in pardoseala fara a fi necesara eliminarea podelei vechi, deci fara praf, deseuri etc.Cu covorasul de incalzire de numai 3 mm veti beneficia de un sistem de incalzire confortabil fara a ridica excesiv inaltimea podelei.


Incalzire rapidaDat find faptul ca sistemul de incalzire electrica in pardoseala este pozitionat mai aproape de suprafata podelei acesta este si mult mai rapid in a va oferi confortul asteptat.


Incalzire in pardoseala cu control exact al temperaturiiSolutia de incalzire in pardoseala Heatplus este completata cu unitati de control exacte si usor de utilizat. Acestea masoara atat temperatura din podea cat si temperatura ambientala. Puteti alege din gama noastra de control termostate inteligente si cu design de ultima ora pentru controlul eficient al sistemului de incalzire in pardoseala.


Incalzire de calitate si in conditii de sigurantaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate VDE Germania cat si BEAB Marea Britanie.


Echipamente recomandate aplicatiei de incalzire electrica in pardoseala:- covorase incalzire in pardoseala

- cabluri incalzire in pardoseala

termostate control sisteme de incalzire in pardoseala 


Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.