Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROTECTIE INGHET ANTENE

Operationale si in sezonul receElementele de incalzire Heatplus pot reprezenta o solutie si pentru protectia la inghet a antenelor. In timpul iernii, aceste pot ingheta, iar functionarea acestora este pusa in pericol. In plus, turturii formati pot sa cada lovind persoane si provocand pagube materiale.

Pentru a rezolva aceasta problema ce poate insemna costuri semnificative, Heatplus va propune instalarea sistemelor de incalzire bazate de cabluri electrice pentru incalzire cu putere constanta sau cu autolimitare.


Beneficii pentru toti-    utilizare in parametri pe perioada sezonului rece

-    mai multa siguranta pentru persoanele implicate

-    nu mai sunt necesare activitati de curatare manuala a zapezii de pe antene


Flexibilitate maximaIn functie de obiectivul ales (antena, turn etc) Heatplus va ofera o gama variata de elemente de incalzire ce pot fi utilizate cu succes in protectia la inghet. Astfel, pentru aceasta aplicatie, gama de puteri ce trebuie instalate variaza intre 18 si 25 W/m, respectiv 200 si 300 W/m2.


Control exactAlaturi de elementul de incalzire este importanta si alegerea modelului compatibil de automatizare a sistemului de topire al ghetii. Pentru aceasta Heatplus va pune la dispozitie o gama variata de unitati de control.


Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.Echipamente recomandate aplicatiei de protectie la inghet:- cabluri incalzire

- cabluri incalzire cu putere variabila

unitati control 

Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?

In comparatie cu solutia de incalzire in pardoseala ce utilizeaza apa ca si conductor termic, incalzire electrica in pardoseala ofera beneficiarului mai multe avantaje precum:

- o ina...[citeste mai mult]

• Este nevoie de un termostat pentru fiecare camera?
• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.