Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROTECTIE INGHET ACOPERISURI

Fara pagube si accidentari iarnaZonele de acoperis pot prezenta odata cu venirea sezonului rece riscul formarii de turturi, dopuri de gheata etc. Cei care trec spre exemplu pe sub jgheaburi sunt expusi la acest risc de a fi loviti de turturi sau bucati de gheata. In plus, sistemul de jgheaburi si burlane poate suferi stricaciuni care aduc costuri suplimentare pentru proprietari.Degivrare acoperis, degivrare jgheab, degivrare burlan


Solutia HeatplusHeatPlus va propune un sistem complet pentru a rezolva aceasta problema. Elementele de incalzire alaturi de unitatile de control sunt dezvoltate astfel incat topirea zapezii de pe aceste zone sa se faca rapid si cu economie de costuri.


Solutie perfect adaptataIn functie de zonele pe care le doriti protejate de gheata si zapada, sistemul Heatplus ofera solutia perfecta.


Pentru acoperisAcoperisul rece este unul bine izolat si care are pierderi reduse de caldura. Pentru acest tip de acoperis se recomanda puteri instalate cu valori intre 200 si 250W/m2. Un acoperis cald este unul slab izolat din punct de vedere termic si care acopera de obicei un pod de casa locuit. Aceste acoperisuri topesc zapada mai repede, iar apa rezultata va ajunge in jgheaburi unde va ingheta. Pentru acest tip de acoperis se recomanda puteri instalate cu valori intre 250 si 300W/m2.


Pentru dolii, jgheaburi si burlaneCablul de incalzire va fi trasat de-alungul jgheabului de atatea ori cat este necesar pentru a se obtine puterea instalata necesara. Pentru jgheaburile cu dimensiuni uzuale sunt suficiente doua treceri de cablu (dus-intors). Astfel, recomandarile de putere instalata sunt:

− burlane si dolii 30-40 W/m (acoperis rece)

− burlane si dolii 40-50 W/m (acoperis cald)


Usor si rapidSistemul de degivrare Heatplus este compus din: cablurile de incalzire, elementele de fixare si unitatile de control. Datorita constructiei bifilare ale cablurilor de incalzire furnizate de catre Heatplus, acestea sunt usor de instalat. Astfel, beneficiarul poate utiliza rapid sistemul de protectie la inghet, iar specialistii implicati in activitatiile de instalare vor finaliza rapid proiectele de acest fel.


Sistem inteligentFie ca alegeti un termostat simplu pentru controlul aplicatiei Heatplus pentru topire gheata si zapada sau veti opta pentru un termostat inteligent ce masoara atat temperatura cat si umiditatea veti beneficia de un sistem automatizat care va oferi siguranta deplina pentru zonele de sol vizate.
Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.Echipamente recomandate aplicatiei de protectie acoperis/jgheab/burlan:- cabluri incalzire

- cabluri incalzire cu putere variabila

unitati control 

Cat dureaza instalarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala?
Durata de instalare depinde de mai multi factori. Din experienta noastra si a partenerilor nostri se pot instala de la 12 la 15m2 pe ora. ...[citeste mai mult]

• In cat timp se incalzeste pardoseala?
• Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.