Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INCALZIREA SERELOR SI A FERMELOR

Randamente mai ridicate



Persoanele implicate in activitatile de crestere a animalelor cunosc cat de importante sunt conditiile de temperatura din interiorul acestor obiective.


Ferme eficiente



Spre exemplu, pentru a asigura cresterea optima si rapida a purceilor si a puilor acestia trebuie sa beneficieze de caldura la un nivel adaptat perfect.



Prin instalarea elementelor de incalzire Heatplus in pardoseala din zonele in care puii si purceii cresc va asigurati un plus de randament ala facerii dumneavoastra.

In functie de ferma si specia crescuta puterea instalata specifica acestor proiecte poate sa atinga valoarea de 200W/m2.


Mai multe recolte



Pentru proprietarii de sere si pentru cei implicati in cresterea plantelor o incalzire timpurie inseamna mai multe recolte si implicit cresterea productiei anuale.



Prin instalarea cablurilor de incalzire Heatplus in solul serelor se pot realiza si culturi de plante tropicale sau care necesita un regim de temperatura mai ridicat.

In functie de tipul de plante puterea instalata specifica acestor proiecte poate sa atinga valoarea de 100W/m2.


Control exact



Alaturi de elementul de incalzire este importanta si alegerea modelului compatibil de automatizare a incalzirii. Pentru aceasta Heatplus va pune la dispozitie o gama variata de unitati de control cu posibilitati de masurare a temperaturii si umiditatii, dar si cu posibilitatea de a programa pe intervale orare in functie de specificul aplicatiei.


Calitate exceptionala



Elementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.



Echipamente recomandate aplicatiei de incalzire ferme si sere:



-    cabluri incalzire

-    unitati control 





Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?

Procesul de identificare al locului in care a aparut defectiunea este simplu iar cele mai multe defectiuni apar datorita loviturilor din timpul instalarii. Cablurile de incalzire defecte pot fi i...[citeste mai mult]

• Poate fi scurtat cablul de incalzire in pardoseala?
• Este incalzire electrica in pardoseala o solutie si pentru viitor?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.