Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

Cat va costa utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala Heatplus?

Sistemul Heatplus de incalzire electrica in pardoseala este o solutie economica de incalzire datorita mai multor factori precum:

- controlul individual al zonelor incalzite

- programarea individuala pe camere si zone in functie de obiceiuri de utilizare (baie, dormitor etc)

- fara costuri de intretinere

Costurile legate de utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala sunt influentate de mai multi factori astfel incat o generalizare este dificila.


In functie de abonamentul ales de la furnizorul de energie electrica puteti obtine diverse preturi per kWh. Spre exemplu pentru abonamentul de tip monom cu rezervare diferentiat pe 2 zone orare puteti avea un pret scazut pe intervalul de noapte – puteti astfel folosi sistemul noaptea pentru a acumula caldura in pardoseala astfel incat ziua doar sa mentineti temperatura dorita cu o economie semnificativa a costului lunar.


Pentru a avea un consum de energie electrica cat mai redus va recomandam investitia intr-un sistem de izolatie termica atat pentru pardoseala cat si pentru pereti. In plus, daca alegeti si un termostat inteligent cu programare de la Heatplus veti putea obtine o economii suplimentare ale consumului.


Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.