Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

SUBLAMINAT - COVORAS INCALZIRE IN PARDOSEALA SUB PARCHET LAMINAT

Solutia perfecta pentru pardoseli din lemn si parchet laminatCovorasul de incalzire Sub Laminat este destinat incalzirii pardoselilor acoperite cu lemn sau parchet laminat, acolo unde temperatura pardoselei nu trebuie sa fie excesiva. In plus, covorasele din gama Sub Laminat sunt foarte subtiri permitand astfel si instalarea unui strat pentru izolatia termica.Incalzire in pardoseala sub laminatCovorasele Sub Laminat sunt furnizate in doua variante de putere: 80W/m2, respectiv 140W/m2.Covorasele Sub Laminat sunt disponibile intr-o gama de lungimi de la 1m2 si pâna la 10m2.


Instalare usoaraSub Laminat este dezvoltat pentru instalari uscate direct sub pardoseala de lemn sau parchet laminat, ceea ce face ca timpul destinat instalarii sa fie redus substantial.

Sistemul Sub Laminat este conceput pentru a incalzi pardoseli din lemn sau parchet, cu o grosime mai mica de 18 mm.
Constructie siguraIn covorasul Sub Laminat cablul de incalzire bifilar este plasat sub un strat armat de aluminiu care disperseaza uniform caldura emisa. Cablul de incalzire este conectat la impamantare pentru siguranta, in timp ce stratul de aluminiu transfera uniform caldura pe suprafata pardoselii.Datorita constructiei sigure covorasul Sub Laminat poate fi utilizat in orice tip de camera spre deosebire de foliile de incalzire sau alte sisteme similare, unde pentru a avea si siguranta utilizarii veti avea costuri suplimentare cu instalarea unui sistem de impamantare.

De ce incalzire in pardoseala?
Caldura se ridica! Acesta este principiul care face din incalzirea electrica in pardoseala o solutie mai eficienta decat incalzire prin radiatoare. Sistemul de incalzire in pardoseala de la Heatplus i...[citeste mai mult]

• Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?
• Cat va costa utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala Heatplus?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.