Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

COVORASE DE INCALZIRE PENTRU TOPIRE GHEATA SI ZAPADA


Solutia usor de instalat pentru topirea ghetii si a zapeziiSolutia Heatplus pentru topirea ghetii si zapezii a fost dezvoltata pentru a asigura siguranta oamenilor, vehiculelor si cladirilor. Pentru aplicatiile de topire a ghetii si a zapezii Heatplus ofera pe lânga cablurile de incalzire si covorase de incâlzire pentru a usura si mai mult instalarea.Covorasele Heatplus pentru aplicatii la exterior sunt furnizate cu o putere de 300W/m2 (230V) si o gama de lungimi ce acopera variante diverse de instalare.Covorase topire gheata si zapada


Instalare usoaraCovorasele Heatplus pentru aplicatia de topire a ghetii si zapezii sunt furnizate intr-o gama care sa acoperi diverse variante de instalare. Astfel puteti opta pentru covorase cu grosimea de 40 cm sau 80 cm si lungimi de la 600 cm la 1800 cm.


AplicatiiCele mai des intâlnite aplicatii pentru sol ale sistemului de topire a ghetii si a zapezii sunt cele pentru rampe de acces auto sau pietonale, pavaje, trepte etc. Covorasele vor fi instalate in beton sau sapa in combinatie cu suprafete bituminoase (asfalt), pavaj etc.


Foarte rezistenteCablurile furnizate in constructia covoraselor Heatplus pentru aplicatii de protectie la inghet sunt complet ecranate si foarte rezistente datorita stratului exterior conceput din PVC rezistent.


CertificareCablurile pentru aplicatii de degivrare furnizate de catre Heatplus sunt certificate de prestigioase institute Europene.

Este nevoie de un termostat pentru fiecare camera?
Va recomandam ca in fiecare camera in care ati instalat sistemul de incalzire prin pardoseala Heatplus sa instalati si un termostat de control. Acesta va va permite un control mai simplu si mai precis...[citeste mai mult]

• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?
• Este nevoie de un termostat pentru fiecare camera?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.