Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

COVORASE PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA

Confort pentru toate tipurile de pardosealaAtunci cand usurinta in instalare si rapiditatea sunt cele mai importante aspecte Heatplus va ofera covorasele ultrasubtiri pentru instalare in adezivul placilor ceramice. Aceste covorase nu vor ridica suplimentar nivelul pardoselei fiind recomandate si in cazul renovarilor. Covoras incazire prin pardoseala

Covorasele Heatplus pentru incalzire in pardoseala sunt furnizate in 3 variante de putere (la 230V):

• 100 Watt per m2

• 150 Watt per m2

• 190 Watt per m2


Foarte subtiriCovorasele Heatplus au o grosime de numai 3 mm si nu adauga inaltime suplimentara pardoselilor atunci cand sunt instalate. Aceastea se integreaza perfect in stratul de adeziv pentru gresie.


Gama largaGama de covorase pentru incalzireprin pardoseala au o latime de 50 cm si pot fi furnizate intr-o variata gama de lungimi. In functie de varianta aleasa puteti acoperi suprafete de la 1m2 la 10 m2.


Instalare usoaraDatorita benzilor dublu adezive cu care este furnizat covorasul de incalzire acesta este simplu de pozitionat pe pardoseala ce urmeaza a fi incalzita. In plus, daca aveti nevoie sa acoperiti si zone greu accesibile sau cu forme neobisnuite puteti dezlipi cablul de incalzire de pe covorasul suport. Astfel pana la 100% din suprafata libera a pardoselii poate fi acoperita in comparatie cu alte sisteme care nu permit acest lucru.

Siguranta
Cablul de incalzire din constructia covoraselor Heatplus au sistem de impamantare pentru a fi foarte sigura in utilizare si sunt bifilare astfel incat campul magnetic (EMF) emis sa fie unul neglijabil.


Pentru toate tipurile de pardoseala
Covorase incalzire in pardoseala cu puterea de 100 W/m2


Reprezinta solutia perfecta pentru pardoseli din gresie, lemn, parchet laminat sau mocheta. Pentru pardoselile din lemn va fi instalat intotdeauna un termostat de control. Acesta va limita temperatura pardoselii la temperatura maxima (uzual 270C) admisa de producatorul pardoseli. Aceasta functie este integrata in termostatul Heat-control 10 pe care il recomandim pentru aceasta aplicatie.


Covorase incalzire in pardoseala cu puterea de 150 W/m2

Utilizate de obicei sub placile de gresie – atât pentru pardoseli noi, cât si pentru pardoseli renovate.Covorase incalzire in pardoseala cu puterea de 190 W/m2

Este o gama recent dezvoltata destinata caselor unde nivelul de izolatie este foarte scazut. De asemenea, aceste covorase reprezinta o solutie pentru locurile unde este nevoie de ridicarea temperaturilor intr-un interval de timp scurt, cum ar fi casele de vacanta.


CertificareIn plus, covorasele de incalzire sunt certificate de prestigioase institute Europene de testare precum Semko si BEAB. 

Cat va costa utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala Heatplus?

Sistemul Heatplus de incalzire electrica in pardoseala este o solutie economica de incalzire datorita mai multor factori precum:

- controlul individual al zonelor incalzite

...[citeste mai mult]

• Cat de sigur este cablul de incalzire in pardoseala?
• De ce incalzire in pardoseala?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.