Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

SENZORI APLICATII DEGIVRARE

Senzori pentru exterior - sol si acoperisIn functie de echipamentele alese Heatplus va pune la dispozitie si gama de accesorii pentru elementele de incalzire furnizate. Acestea sunt destinate pentru a usura operatiunile de instalare.Pentru alegerea optima va rugam sa contactati si unul dintre consultanti Heatplus pentru a alege impreuna varianta cea mai potrivita pentru proiectul in care sunteti implicat.Fie ca va sunt necesari senzori pentru masurarea temperaturii din pardoseala, a temperaturii conductelor, senzori pentru zonele de sol sau pentru jgheaburi toate va sunt la dispozitie in gama de echipamente Heatplus.Pentru aplicatiile de protectie la inghet a zonelor exterioare de sol si acoperis va propunem:
Senzorul de sol ETOG dezvoltat pentru a fi incastrat in suprafata de sol exterioara. Detecteaza atat temperatura cat si umiditatea.

Senzor sol


Senzorul de jgheab/acoperis ETOR pentru instalarea in jgheaburi, zone acoperis etc. Detecteaza nivel de umiditate. Pentru masurarea temperaturii se va instala si un senzor de temperatura tip ETF.Senzor jgheabSenzorul de exterior ETF detecteaza temperatura. Este utilizat in combinatie cu senzorul ETOR, dar poate fi utilizat si separat pentru detectarea temperaturii.Senzor temperatura


Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.