Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

CABLURI PENTRU TOPIRE GHEATA SI ZAPADA


Flexibilitate in instalarea sistemului de topire a ghetii si a zapeziiSolutia Heatplus pentru topirea ghetii si zapezii a fost dezvoltata pentru a asigura siguranta oamenilor, vehiculelor si cladirilor.Cablul 20W/m pentru incalzire in pardoseala si degivrare electrica


Gama variata de puteri si lungimiPentru aplicatiile de topire a ghetii si a zapezii Heatplus ofera 4 variante de cabluri pentru incalzire:

• cablul de incalzire cu puterea de 18 W/m

• cablul de incalzire cu puterea de 20 W/m

• cablul de incalzire cu puterea de 25 W/m

• cablul de incalzire cu puterea de 30 W/m

Gama de puteri si lungimi acopera toate aplicatiile de degivrare a zonelor de la sol sau a acoperisurilor.


Usor si rapid de instalatCablurile Heatplus au fost gandite astfel incat instalarea sa fie rapida si usoara. Pentru aceasta toate cablurile furnizate de catre Heatplus au o constructie bifilara cu un singur cablu pentru alimentare, fapt ce reduce atat timpul dedicat proiectarii sistemului dar si pe cel al instalarii.


Foarte rezistenteCablurile furnizate de catre Heatplus sunt complet ecranate si foarte rezistente datorita stratului exterior conceput din PVC rezistent. In plus, puteti alege si variante de cablu cu rezistenta la razele UV pentru aplicatiile de protectie la inghet a zonelor exteriore precum acoperisuri, jgheaburi etc.


Garantia exceptionalaIn functie de tipul de cablu pentru incalzire ales veti beneficia si de o garantie de pana la 15 ani, beneficiu care certifica calitatea unica a produselor noastre.


CertificareCablurile pentru incalzire furnizate de catre Heatplus sunt certificate de prestigioase institute Europene.

Este nevoie de un termostat pentru fiecare camera?
Va recomandam ca in fiecare camera in care ati instalat sistemul de incalzire prin pardoseala Heatplus sa instalati si un termostat de control. Acesta va va permite un control mai simplu si mai precis...[citeste mai mult]

• Cat de mult se incalzeste cablul de incalzire in pardoseala?
• Ce tip de adeziv de gresie trebuie sa folosesc pentru sistemul de incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.