Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INVESTITORI INCALZIRE IN PARDOSEALA


Un plus de valoarePentru investitori sistemele propuse de catre Heatplus pot insemna valoare adaugata proiectelor dezvoltate de catre acestia.


Spre exemplu gradul de atractivitate al unui proiect imobiliar poate creste daca clientilor le este oferita optiunea unui sistem de incalzire independent, durabil, economic si eficient precum incalzirea electrica prin pardoseala Heatplus.


Un alt exemplu, camera unui hotel sau a unei pensiuni poate fi mai confortabila pentru oaspeti atunci cand ofera confortul incalzirii electrice in pardoseala Heatplus in camere sau bai.Toate aceste solutii beneficiaza de o garantie extinsa si sunt oferite impreuna cu consultanta si expertiza specialistilor Heatplus cu experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca in diverse proiecte.Click aici pentru mai multe detalii despre aplicatiile Heatplus!

De ce incalzire in pardoseala?
Caldura se ridica! Acesta este principiul care face din incalzirea electrica in pardoseala o solutie mai eficienta decat incalzire prin radiatoare. Sistemul de incalzire in pardoseala de la Heatplus i...[citeste mai mult]

• Poate fi scurtat cablul de incalzire in pardoseala?
• Care este durata de viata a sistemului de incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.