Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROIECTANTI INCALZIRE IN PARDOSEALA


Solutia siguraPentru partenerii nostrii care sunt implicati in activitati de proiectare oferim siguranta unui produs de calitate care va depasi asteptarile si implicare directa in acest proces cu solutii adaptate si personalizate. Gama Heatplus este completa si poate acoperi diverse aplicatii de la incalzire in pardoseala si pana la topire gheata si zapada.

Echipamentele Heatplus sunt produse in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute de testare Europene. In plus, garantia oferita este de pana la 15 ani ani pentru elementele de incalzire Heatplus.

De asemenea, suntem dedicati in a oferi un suport rapid in ceea ce priveste detaliile tehnice ale produselor noastre si de a gasi impreuna cu partenerii solutia optima pentru proiectele in care sunt implicati.Click aici pentru detalii despre aplicatiile si certificarile Heatplus!

Cum procedez daca puterea cablurilor/covoraselor depaseste capacitatea termostatului (Amp)?
In acest caz va sugeram sa discutati cu un electrician autorizat care va va recomanda utilizarea unui contactor pentru controlul sistemului de incalzire in pardoseala si se va ocupa de instalarea aces...[citeste mai mult]

• Care este durata de viata a sistemului de incalzire in pardoseala?
• Ce tip de adeziv de gresie trebuie sa folosesc pentru sistemul de incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.