Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

Ce trebuie sa stim despre incalzire in pardoseala

Cat va costa utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala Heatplus?

Sistemul Heatplus de incalzire electrica in pardoseala este o solutie economica de incalzire datorita mai multor factori precum:
  • controlul individual al zonelor incalzite
  • programarea individuala pe camere si zone in functie de obiceiuri de utilizare (baie, dormitor etc)
  • fara costuri de intretinere
Costurile legate de utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala sunt influentate de mai multi factori astfel incat o generalizare este dificila.

O valoare medie de consum pentru incalzire suplimentara (sistemul de incalzire electrica in pardoseala este utilizat in paralel cu o alta solutie de incalzire) este de 50 kWh per mp per an; pentru incalzire totala consumul mediu este de aproximativ 100 kWh per mp per an. Pentru a obtine valoarea se multiplica consumul in kWh cu pretul unitar ala acestuia (pentru aceasta informatie accesati www.anre.ro ).

In functie de abonamentul ales de la furnizorul de energie electrica puteti obtine diverse preturi per kWh. Spre exemplu pentru abonamentul de tip monom cu rezervare diferentiat pe 2 zone orare puteti avea un pret pe intervalul de noapte de 0,1619 lei/kWh – puteti astfel folosi sistemul noaptea pentru a acumula caldura in pardoseala astfel incat ziua doar sa mentineti temperatura dorita cu o economie semnificativa a costului lunar.

Pentru a avea un consum de energie electrica cat mai redus va recomandam investitia intr-un sistem de izolatie termica atat pentru pardoseala cat si pentru pereti. In plus, daca alegeti si un termostat inteligent cu programare de la Heatplus veti putea obtine o economii suplimentare ale consumului.
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.